Privatperson

Med RUT (RUT-IT) avdrag betalar du endast 375 Kr / tim inkl. moms för tjänster utförda i ditt hem. Tveka inte att höra av dig!

Här nedan är prislistan som gäller vid inlämmning/ inskickning:

Felsökning

Vi felsöker din dator, Mac eller PC till ett fast pris på. Enklare åtgärder ingår i priset. Du kan när som helst lämna in datorn och vi betar av datorer i turordning.

395kr

Felsökning, express

Om du har svårt att vara utan datorn erbjuder vi Expresservice för. Då prioriteras din dator först i kön och vi börjar med servicen omgående. Ofta kan du hämta datorn redan samma dag.

795kr

Ominstallation

Ibland kan en ominstallation av Windows eller macOS vara smidigaste lösningen. Vi installerar om ert befintliga operativsystem, lägger in alla drivrutiner och uppdaterar mjukvaran.

från 495kr

Rensning av Virus

Råkat trycka på fel knappar? Surfat runt på fel sidor? Vi hjälper dig. Vi rensar bort all oönskad programvara i datorn och säkerställer att du har det bästa skyddet. inkl. IT-Gubbens antivirus. (Vi använder mjukvara från Sophos)

från 495kr

Uppsnabbning

Vi går igenom datorn grundligt, rensar register, optimerar uppstart och processer som slöar ner datorn, tar bort onödig programvara och säkerställer att datorn presterar sitt bästa

från 495kr

Ready to run

Vid köp av ny dator hjälper vi till med uppstart och konfiguration. Vi installerar alla uppdateringar och ser till att den är klar att användas. Vi kan också flytta alla viktiga filer och konfigurera mail på er nya dator.

från 495kr

Tveka inte att höra av dig nedan!